Bejelentkezés jóslásra

Hogyan is zajlik egy személyes konzultáció?

A jóslás során eleinte elmondom, milyen képeket látok veled kapcsolatban, ez azért fontos, mert nem biztos, hogy a benned megfogalmazódott kérdések a jelenlegi legfontosabb változások az életedben és lehet ezekre nem is kérdeznél rá, elsiklanánk felette.

Nem használok eszközöket, mert képeket látok (tisztánlátó vagyok), de ha számodra fontos, hogy Tarot vagy cigánykártyát esetleg kristálygömböt használva nézzem meg a múlt, jelen, jövő rejtett képeit, akkor bejelentkezéskor jelezd és kérésedre ezt is alkalmazhatjuk. Ebben az esetben viszont kevesebb információt fogsz kapni a jóslás alatt, hiszen több idő telik el, a kártya keverésével, kirakásával, a kapott szimbólumok visszafordításával, mintha egyszerűen a konkrét eseménysorokat nézném meg. Éppen ezért választottam ezt a technikát, mert így pontosabb elemzést lehet adni adott idő alatt.

Miután elmondtam a legfontosabb várható eseményeket, lehetőséged van kérdéseket feltenni. Amennyiben nem élsz ezzel a lehetőséggel, úgy én nézem végig a különböző életterületeket, milyen változások láthatóak.

Hogy tudsz időpontot kérni?

Telefonon a 06-304-57-40-15 -ös számon vagy e-mailben a lylia@lylia.hu címen. Hétfőtől szombatig 9-14 óráig tudlak fogadni Budapest belvárosában a Sóter Ezoterikus klubban VI. Dessewffy utca 53.

 

Mit hozz magaddal?

Érdemes tollat, papírt hozni, hogy fel tud jegyezni a jóslás során, amiket hallasz, de lehetőség van diktafon használatára is. Ha másokról is akarsz kérdezni és be tudod szerezni, javaslom, hogy fényképet is hozzál, így rövidebb idő alatt tudok vele kapcsolatot teremteni és több idő marad a kérdéseidre.

 

Díja

Egy órás konzultáció 10.000 Ft

 

 

Lylia jósnő

Lylia jósnő

 

Adószám: 79173296-1-42

Lylia jósnő
Lylia jósnő

Lylia jósnő

Évente több ezer ember tisztel meg a bizalmával - személyesen és e-mailben -, hogy a tisztánlátás módszerével feltérképezzük azokat a lehetőségeket, melyek segítségével elérhetik céljaikat. A jóslás több, mint a jövő fürkészése - egy út önmagad mélyebb megismeréséhez.
Lylia jósnő
Lylia jósnő

Latest posts by Lylia jósnő (see all)