Kabbalista meditáció a belső békéért

 

Úgy érzed átcsapnak fejed felett a hullámok? Kicsúszott a lábad alól a talaj? Bizonytalan vagy önmagadban? Ennek a kabbalista meditációnak a rendszeres használatával megtalálhatod belső békédet, kiegyensúlyozottabbá válhatsz.

Keress egy kényelmes helyet, ahol el tudsz lazulni, szüntess meg minden zavaró tényezőt, mely elvonná a figyelmedet.

Kapcsold ki a televíziót, némítsd le a telefont, hogy ne zavarjanak meg a meditáció során.
Figyelj a légzésedre, ne erőltesd, ne akard befolyásolni, csak figyeld meg, ahogy be- és kiáramlik a testedbe az életető levegő.

Hangosan mond ki: “Indulataim és érzéseim békében vannak!” Engedd, hogy felbukkanjanak szívedből az ezzel kapcsolatos érzések, de ne engedd át magad nekik, csak figyeld meg külső szemlélőként, majd hagyd továbbsuhanni.

Mond ki hangosan magadnak: “Gondolataim békében vannak!” Figyeljük meg milyen gondolatok jelennek meg bennünk, jegyezzük meg őket, de ne időzzünk hosszasabban egyiknél sem.

Képzeld el, hogy tökéletes csendben, nyugalomban egy békés világban vagy harmóniában a téged körülvevő környezettel.

Halkan mond a következő szavakat: “Érzékeim, indulataim, érzelmeim, gondolataim vannak, de én, mint az Egység egyéni szikrája, örök békességben egy vagyok az egyetemes ritmussal.”

A meditáció kulcs önmagunk mély megismeréséhez, megfigyelés, szemlélődés.
Nem tudsz meditálni? Ne tégy semmi, csak figyelj, válj szemlélővé és már meditálsz is. Először figyelj a testedre, az apró mozdulataidra, lélegzetvételedre. Második lépésként figyelj a gondolataidra. Ugye mennyi új dologgal találkozol? Mennyi gondolat kavarog a fejedben, melyekről eddig nem is vettél tudomást? Következő lépésként kövesd nyomon érzéseidet, érzelmeidet. Ne válj eggyé velük, csak szemléld őket!

Ha kérdésed van, vagy további segítségre van szükséged itt tudsz érdeklődni.

Lylia jósnő
Lylia jósnő

Lylia jósnő

Évente több ezer ember tisztel meg a bizalmával - személyesen és e-mailben -, hogy a tisztánlátás módszerével feltérképezzük azokat a lehetőségeket, melyek segítségével elérhetik céljaikat. A jóslás több, mint a jövő fürkészése - egy út önmagad mélyebb megismeréséhez.
Lylia jósnő
Lylia jósnő

Latest posts by Lylia jósnő (see all)