Ősi szimbólumok

pontPont

Az egyik legősibb szimbólumok egyike, a kezdetet, az eredetet az ősforrást jelöli. Benne van minden lehetőség, energia, mely kiterjedve létrehozza a valóságot. A tovább nem osztható egységet jelöli. Gyakran ábrázolják körben, melyet Isten nyitott szemével azonosítanak és jelenti a felsőbb erők jelenlétét életedben.

 

Kör

A pont kiterjedése a tökéletesség megjelenése a fizikai síkon. Az önmagába visszatérő szimbólum a végtelenséget, ciklikusságot, a tökéletességet, harmóniát jelképezi. A megnyilvánult Isten, az ég és a világmindenség jelképe. Az emberiség kezdete óta használták a védelem szimbólumaként.

 

Vonal

Két pont összekötéséből vonalat kapunk, mely a kapcsolatot mutatja. A függőleges vonal a felsőbb erőkkel való kapcsolatra utal, míg a vízszintes a fizikai síkot jelöli.

 

 

haromszogHáromszög

Három pontot összekötő vonallal megkapjuk a másik leggyakrabban használt ősi szimbólumunkat a háromszöget. A csúcsával felfelé tekintő háromszög a test-lélek-szellem egységét, az Isten, a tiszta szellemiség felé fordulást jelképezi. A lefelé tekintő háromszög a fizikai sík, az anyag felé fordulást mutatja.

 

 További szimbólumokat és magyarázatukat itt találsz angolul.

 

Lylia jósnő
Lylia jósnő

Lylia jósnő

Évente több ezer ember tisztel meg a bizalmával - személyesen és e-mailben -, hogy a tisztánlátás módszerével feltérképezzük azokat a lehetőségeket, melyek segítségével elérhetik céljaikat. A jóslás több, mint a jövő fürkészése - egy út önmagad mélyebb megismeréséhez.
Lylia jósnő
Lylia jósnő

Latest posts by Lylia jósnő (see all)