Tisztánlátás

Az érzékeken túli észlelést, mely mentes mindenféle külső befolyástól, nevezzük tisztánlátásnak. Ez történhet tudatosan illetve tudattalanul, ennek megfelelően vannak akik képesek irányítani, míg mások öntudatlanul egy-egy alkalommal élik át éber, álom vagy mély alvás állapotában.

Több fajtája is ismert; vannak akik képeket látnak, mint én is, megint mások hangokat hallanak, ízeket éreznek, vagy a bőrükön keresztül éreznek lsd. bőrlátás.

Kialakulása történhet egy sokk hatás következtében, ez lehet érzelmi vagy fizikai, vagy tanulás, gyakorlás útján. Ismertem olyan jóst, aki gyermekkorában elesett és azóta lát képeket, és van olyan is akinél egy szeretett személy elvesztése okozta fájdalom hívta életre. Egyik legkedvesebb emlékem, mikor egy amerikai látó üzent nekem 2001-ben, egy közös ismerősön keresztül, hogy én nem is vagyok igazi látó, mert nincs agydaganatom. Ő úgy hitte, fizikai nyomás szükséges ahhoz, hogy valakinél kialakuljon a látás, de ez csak az ő valósága volt.

Tapasztalatom szerint ez a képesség, mely jóval túlmutat egy egyszerű jóslási módszeren, tudatosan fejleszthető, tanulható. Több tanítványomnál értünk el sikereket különböző gyakorlatok alkalmazásával. Haris Dzsohari: Csakrák című könyve is lépésről lépésre bemutatja, hogyan tudsz te is javítani képességeiden.

Lylia jósnő
Lylia jósnő

Lylia jósnő

Évente több ezer ember tisztel meg a bizalmával - személyesen és e-mailben -, hogy a tisztánlátás módszerével feltérképezzük azokat a lehetőségeket, melyek segítségével elérhetik céljaikat. A jóslás több, mint a jövő fürkészése - egy út önmagad mélyebb megismeréséhez.
Lylia jósnő
Lylia jósnő

Latest posts by Lylia jósnő (see all)