Jóslás anyajegyekből?

anyajegyA makulomancia nem más, mint az emberi testen található anyajegyek alakja, elhelyezkedése és mérete alapján történő jóslás. Úgy tartják az anyajegyek, testfoltok tanulmányozása az ősi Kínából származik, az ókorban, már széles körben alkalmazták, és Európában is igen gyorsan elterjedt. Maga Hippokratész is foglalkozott a tanulmányozásával; úgy tartotta, az ember globális egészségügyi állapotára vonatkozó diagnózis felállítása során érdemes az anyajegyeknek külön figyelmet szentelni.

A szeplők, foltok, anyajegyek jelentésével kapcsolatban rendkívül változatos értelmezések láttak napvilágot, abban azonban mind megegyezik, hogy minél sötétebb a jel, annál nagyobb jelentőséggel bír. Általánosságban a kerek anyajegyeket szerencsés jelnek vélték, a sarkosabb, markánsabb anyajegyek szembeötlő tulajdonságokat jeleztek.

A kiértékelés szempontjából elsődlegesen a jel helyét vették figyelembe. Már bemutatkozásnál a legszembeötlőbb az ember arca, ezt megvizsgálva egy képet alkothatunk a beszélgetőpartnerünkről, ezzel is elősegítve egy sikeres kommunikáció elindulását.

A homlok közepén található jegy aktív, vállalkozó szellemű egyénre vall, az illető boldog és sikeres lesz mind érzelmi, mind üzleti kapcsolataiban. Ha az anyajegy a homlok bal oldalán helyezkedik el, már keményen meg kell dolgoznia a sikerért. A szemekhez közel eső anyajegyek megbízható, komoly személyiségre utalnak. Tulajdonosa könnyen átlát a felületes dolgokon, és jól ismeri a másik ember motivációit.

Az orron megjelenő anyajegyek, buja, szenvedélyes személyiséget takarnak. Az illető nyitott, célorientált személy, akinek fontosak a baráti kapcsolatok. A száj közelében elhelyezkedő anyajegy, szintén szenvedélyes, impulzív személyiséget rejt, akinek lételeme a szórakozás, a barátok társasága. Anyajegy az ajkakon, hihetetlenül empatikus személyiséget takar.

Az állon megjelenő jelek nagylelkű, figyelmes természetre utalnak, aki szívesen segít embertársainak, ha hozzá fordulnak problémáikkal. Munkájában folyamatos sikerekre, biztos egzisztenciára számíthat az ilyen ember.

Érdemes a nagy nyári napozások előtt évente egyszer bőrgyógyásszal konzultálni és az anyajegyeket felülvizsgáltatni.

This entry was posted in Egyéb.

Minden vélemény számít!