Jóslás

Az emberiség történelmét végigkísérte a jóslás művészete. Az ősi jóslási módszerek a megnyilvánult természettel teljes összhangban történtek.

Jeles napok

A népi jóslások fontos része a jeles napokhoz köthető rituálék, melyek olykor játékos formában, de napjainkig fennmaradtak. Ilyen a Luca-napi szerelmi jóslás, András-napi jóslások.

Bármiből lehet jósolni…

A jövő fürkészése tulajdonképpen egy megegyezésen alapul, amelyet még a kérdés felvetése előtt lefektetünk. Ilyen formán csak a képzeletünk szab határt annak, hogy mit használunk eszközként. Vannak azonban területenként és társadalmi rétegenként eltérő módszerek, melyek egy adott korra jellemzőek. Mai napig kedvelt a teafű jóslás, tojás jóslás, gombóc jóslás, viaszöntés. De megtudhatjuk a jövőnket a testen látható anyajegyekből, vagy használhatunk speciális eszközöket, mint például kristálygömböt.

 

Lylia jósnő
Lylia jósnő

Lylia jósnő

Évente több ezer ember tisztel meg a bizalmával - személyesen és e-mailben -, hogy a tisztánlátás módszerével feltérképezzük azokat a lehetőségeket, melyek segítségével elérhetik céljaikat. A jóslás több, mint a jövő fürkészése - egy út önmagad mélyebb megismeréséhez.
Lylia jósnő
Lylia jósnő

Latest posts by Lylia jósnő (see all)