Kristálygömbjóslás

 

Már az őskorban használták a tükröződő felületeket látomások kiváltására, jóslásra. Medici Katalin a tükröt hívta segítségül, hogy meglássa Franciaország jövendő királyait, a XIV. Dalai Lámára, Tenzin Gyatsora is hasonló módszerrel, a tükröződő vízfelületet használva találtak rá gyermekkorában. James Braid angol orvos megállapította, hogy páciensei hipnotikus állapotba kerülnek, ha egy ideig fénylő, élettelen tárgyra szegezik a tekintetüket.

Milyen legyen a te jósgömböd? Itt rengeteget tippet találsz.

A kristálygömb jóslás feltétele a nyugodt környezet, a harmonikus, békés lelki állapot és a jó fizikai kondíció. Koncentrációs, vizualizációs gyakorlatokkal fejleszthetjük képességeinket, de ne felejtsük el itt is fontos a rendszeres gyakorlás.

 

Te is ki akarod próbálni?

  • Teremts nyugodt környezetet
  • Háttal ülj a lámpáknak
  • Szükséged lesz egy pohár vízre mely színültig van töltve
  • Helyezd egy fekete, sötétkék vagy bordó felületre
  • Nézd a vízfelszínét, de ne fókuszálj rá, lazítsd el a tekintetedet. Hagyományos esetben a szemek összetartanak, most arra van szükségünk, hogy divergáljanak, mintha nagyon távolra fókuszálnál, de közben a közeli vízfelszínre engedd a tekintetedet. Segíthet, ha a víz mögé akarsz nézni, mélyen, a távolba.
  • Tégy fel egy kérdést, érdemes egyszerűekkel kezdeni, amelyek nem váltanak ki belőled érzelmi reakciókat és hagyd, hogy a képek a fantáziádban megszülessenek.

This entry was posted in Egyéb.

Minden vélemény számít!