Lángra lobbantó szerelmes jóslatok

 

Varázslatokkal és jóslással kapcsolatos régi angol kódexekből gyűjtött össze lapunk állandó ezoterikus szakértője, Lylia néhány szerelmi jövendölést.

Szerelmes álom

“Ahogy a világ minden táján, a Brit-szigeteken is szerették volna megtudni az emberek, hogy mire számíthatnak a szerelmi életükben, párkapcsolatukban – mondja Lylia. – Álmunkban fontos jeleket kaphatunk, például hitünk szerint megálmodhatjuk, hogy ki lesz a jövendőbelink. Ehhez tizenhárom éjszakán át számoljunk meg tizenhárom csillagot, az utolsó éjjelen pedig tegyünk egy kis tükröt az ágyunk alá, hogy meghozza a jósló álmot.”
Ha álmunkban meg akarjuk látni jövőbeli kedvesünket, egy jegygyűrűn fűzzünk át egy fehér kendőt, és tegyük a párnánk alá, vagy vágjunk gallyat galagonya-, vagy mogyorófa bokorról, majd egy pohár vízben helyezzük az ágyunk alá éjszakára.

A jósoló alma

A nyáron szedett mosolygós almával is jósolhatunk szerelemmel kapcsolatban.
“Kezdjük el tekerni az alma szárát az óramutató járásával megegyezően, miközben minden tekerésnél az ABC egy betűjét mondjuk ki hangosan – mondja Lylia. – Amelyik betűnél eltörik a szár, olyan betűvel kezdődik a jövendőbelink neve. Ha több férfit is el tudnánk képzelni párunknak, vágjunk ketté egy almát, és szedjünk ki belőle annyi almamagot, ahány jelöltünk van. Egymástól távol tegyük egy serpenyőbe a magokat, és mindegyik képviseljen egy-egy férfit. Amelyik mag a meleg hatására először felpattan, az a férfi lesz a kedvesünk.”

… folytatás a Meglepetés 2011.07.21 -i számában

This entry was posted in Egyéb.