Rólam

Lylia jósnő

Lylia jósnő

Mindennapi életünk szerves része a természet rejtett erőinek használata, éppen ezért tartom fontosnak, hogy felismerjük ezek törvényszerűségeit. Csak egyféle mágia létezik, mint ahogy élet is csak egy van- de, hogy milyen ruhában jelenik meg, hogy minek nevezzük, az már csak rajtunk múlik. Ahogy az is, hogy milyen szándékkal nyúlunk ehhez a tudományhoz. A mágia, a jóslás is csak egy út, melyen keresztül közelebb kerülhetünk valódi lényünkhöz, általa harmóniába kerülhetünk önmagunkkal és így a környezetünkkel is.

Ezen az úton szeretnék útitársatok lenni, tapasztalataimmal, tudásommal vagy olykor csak jelenlétemmel segíteni.

Gyermekkoromtól kezdve élénk kapcsolatban álltam a természet láthatatlan erőivel, de igazán tudatosan 16 éves koromtól kezdtem el foglalkozni egy – a szabolcsi boszorkány hittel élénk kapcsolatot tartó – asszony szárnyai alatt. Ő mutatta meg a cigánykártya jóslás rejtelmeit, megtanított rontáslevételre, szellemidézésre, és mesélt, mesélt hosszú estéken keresztül történeteket, melyeknek vagy részese volt, vagy hallott róluk.

Ekkor már én is kutattam a különféle babonák után, de éreztem, hogy mindazon információ ami birtokomban van, ahhoz ugyan elég, hogy felvegyem a kapcsolatot a természet láthatatlan erőivel, entitásaival, de hogy ezt a kapcsolatot biztonsággal tudjam kezelni kevés. Így megvártam míg az élet újabb segítséget kínál fel, tanulmányaim folytatásához.

Később több tanár szárnya alatt folytattam tanulmányokat, elsajátítottam több jóslási módszert, mellette autodidakta módon képeztem és képzem magam mind a mai napig.

2002-től a Harmonet tanácsadók csapatának a Tarot tanácsadójaként kezdtem az internet segítségével utat mutatni a hozzám fordulóknak, majd 2003-től a Nők Lapja Cafe  jósnőjeként válaszolok kérdéseitekre. Eddig több tízezren vettétek igénybe ezt az ingyenes jóslási lehetőséget; ha úgy érzed elakadtál az életbe és kérdésed van itt felteheted.

2004 és 2006 között a Maxima női magazin ezoterikus csapatának tagjaként, heti rendszerességgel válaszoltam az újság hasábjain és levélben a hozzám érkező kérdésekre.

Napjainkig rendszeresen kérnek fel a Meglepetés magazinba, hogy szakértőként vegyek részt egyes cikkek munkálataiba.

Lylia jósnő
Lylia jósnő

Lylia jósnő

Évente több ezer ember tisztel meg a bizalmával - személyesen és e-mailben -, hogy a tisztánlátás módszerével feltérképezzük azokat a lehetőségeket, melyek segítségével elérhetik céljaikat. A jóslás több, mint a jövő fürkészése - egy út önmagad mélyebb megismeréséhez.
Lylia jósnő
Lylia jósnő

Latest posts by Lylia jósnő (see all)