Jobb munkát szeretnél?

Jobb munkát szeretnél, vagy a jelenlegi körülményeiden javítani?

 

Ezt a varázslatot használd! Növő hold idején, szerdán kezdj neki, teremts otthon nyugodt környezetet, ne hagyd, hogy közben megzavarjanak. Érdemes előtte elcsendesíteni a gondolataidat, ellazítani a testedet, hogy képes legyél a gondolataidat a cél érdekében fókuszálni.

 

Hozzávalók:

  •     egy nagyobb darab ametiszt
  •     egy kisebb darab aventurin
  •     egy zöld szalag
  •     egy piros szalag
  •     egy marék rizs

 

A bejárati ajtótól jobbra indulj el, óramutató járásával megegyezően a munkahelyeden vagy ha erre nincs lehetőség az otthonodban. Tartsd a szalagokat, az ametisztet és az aventurint a jobb kezedben, a bal kezeddel pedig helyezz minden ablakpárkányra egy szem rizst. A rizs jelképezi a gyors, új növekedést, termékenységet, gazdagságot. Ahogy sétálsz képzeld el ahogy a lehetőségeid javulnak, több felkérést kapsz, több megrendelés érkezik, hatékonyabban kommunikálsz az ügyfelekkel vagy éppen kiterjed az üzleted. Amikor visszaérkezel ahhoz a ponthoz, ahonnan elkezdted, az ajtó jobb oldalához kezd el ismételgetni a következő imádságot:

Arkangyal Raphael,

Áld meg a munkámat,

Áld meg az üzletemet,

Termékenységet és bőséget hozz életembe.

Így akarom, így legyen.

Áldott légy Raphael, amiért segítesz nekem.

Kösd a telefonodra a zöld szalagot, amely biztosítja a kedvező, könnyed kommunikációt illetve az ügyfelek hatékonyabb elérését, a piros szalagot pedig helyezd a pénztárgép, pénztárca, vagy más olyan hely alá, mely számodra a munkádból befolyó bevételeket jelképezi. Ez segíti elő az akadálytalan pénzáramlást, biztosítja a bevételek gondmentes beérkezését és az anyagi gyarapodást

Tedd az íróasztalra, vagy a munkaállomásod közelébe az ametisztet, amely megerősíti a koncentrációs képességedet, javítja a memóriádat, segít átlátni a helyzeteket és fogékonnyá tesz az új ötletekre. Feszültebb, stresszesebb helyzetekben is nyugodt tudsz majd maradni, hiszen az ametiszt a józanság köve is egyben.

A kis darab aventurint pedig helyezd a pénzed mellé, hogy elősegítsd a pénzügyi biztonságod.

Ha kérdésed van, vagy további segítségre van szükséged itt tudsz érdeklődni.

 

 

Lylia jósnő
Lylia jósnő

Lylia jósnő

Évente több ezer ember tisztel meg a bizalmával - személyesen és e-mailben -, hogy a tisztánlátás módszerével feltérképezzük azokat a lehetőségeket, melyek segítségével elérhetik céljaikat. A jóslás több, mint a jövő fürkészése - egy út önmagad mélyebb megismeréséhez.
Lylia jósnő
Lylia jósnő

Latest posts by Lylia jósnő (see all)