Elmetükre

 

Ezt az egyszerű agykontrollos módszert javaslom, ha szeretnéd megvalósítani céljaidat. Érdemes eleinte kisebb dolgokkal kísérletezni, hogy megtanuld, gyakorold magát a módszert, majd állítsd munkába az elmédet és fogj hozzá, hogy megváltoztasd az életedet! A felhasználási területe igen sokrétű lehet, akár új munkahelyet szeretnél, akár a párkapcsolatodon javítanál, akár a családi kapcsolataidon vagy csak több pénzt szeretnél keresni az elmetükre egy könnyen elsajátítható, alkalmazható technika, melyet érdemes a mindennapjaink részévé tenni.

Menj alfába!

Feküdj le nyugodtan, kispárna legyen csak a fejed alatt, tekints magad elé és egy kicsit felfelé, nagyjából 20 fokos szögben. Nem olyan bonyolult ez mint elsőre tűnik, válasz egy tőled 3 méterre lévő pontot és nézz fölé egy méterrel, hogy hunyd le a szemed. Csendesítsd le az elméd és lazítsd el a tested, kezdj el számolni 100-tól visszafelé egyesével, minél gyakorlottabb vagy, annál rövidebb idő alatt fogod elérni az alfa állapotot, így egyre kisebb számoktól kell majd visszafelé számolnod.

Képzelj el egy tükröt, amelynek fekete kerete van.

Ebben a tükörben lásd a problémát, amit meg akarsz oldani. Pár percig nézd ezt a képet, elemezd a problémát! Minél részletesebben próbáld meg vizionálni, elképzelni magad elé. Told el képzeletben balra. Ezt követően soha többet ne gondolj erre a képre! Csak a legelső alkalommal kell ezt megtenned, legközelebb már az alfa állapot elérése után rögtön ugorj a következő pontra, ami a…

Képzelj el egy fehér keretes tükröt!

Ebben a tükörben lásd a probléma megoldását. Minél érzékletesebben képzeled el, annál hatásosabban működik a dolog. Ha nem csak képet látsz, hanem szinte hangokat hallasz, érzel illatokat, vagy bármi hasonló, az a legjobb. Érezd át, engedd, hogy a kép magával ragadjon, mintha már most valóságos lenne az életedben. A legtöbb ember számára azért nem működik ez a módszer, mert nem értették még meg, hogy az érzelmek nélkül, hit nélkül létrehozott képek önmagukban nem működnek. A tükörben látott kép, csupán segít fókuszálni és az érzelmeidet aktivizálni, a vágyadat élettel megtölteni.

Naponta legalább kétszer, de lehet többször is szánj erre a gyakorlatra 5-10 percet. Érdemes a reggeli és esti órákat választani, ilyenkor szinte pillanatok alatt el lehet érni a kívánt állapotot.

 

Sok sikert kívánok a gyakorláshoz, ha esetleg kérdésed lenne ezzel kapcsolatban, itt tudsz érdeklődni.

 

Lylia jósnő
Lylia jósnő

Lylia jósnő

Évente több ezer ember tisztel meg a bizalmával - személyesen és e-mailben -, hogy a tisztánlátás módszerével feltérképezzük azokat a lehetőségeket, melyek segítségével elérhetik céljaikat. A jóslás több, mint a jövő fürkészése - egy út önmagad mélyebb megismeréséhez.
Lylia jósnő
Lylia jósnő

Latest posts by Lylia jósnő (see all)