Otthonunk harmonizálása

 

Ha úgy érezzük, az utóbbi időben különösen feszültek voltunk, érdemes nemcsak önmagunkban újra megtalálni a harmóniát, hanem otthonunkat is kitisztítani. A lerakódott káros energiák megnehezítik az életünket, lassítják a kívánt változtatásokat, hosszútávon pedig egészségügyi problémákat okozhatnak.

Először mindig nézzük meg fizikai szinten mit tudunk tenni azért, hogy jobban érezzük magunkat. Járjuk végig a lakást idegen szemmel, hogy meglássuk azokat a területeken, amiken változtatni szeretnénk. Távolítsuk el a megunt, elromlott tárgyakat, tegyük átláthatóvá a rendetlen részeket.
A fizikai takarítás legyen a következő lépés, mely egy nagy szellőztetéssel a káros rezgések eltávolításában játszik nagy szerepet.

Ha ily módon előkészítettük a terepet hozzáláthatunk mágikus úton is harmonizálni életterünket.

Szükségünk lesz hozzá egy fehér gyertyára, vízre, sóra, késre, gyufára.

Mossunk hideg vízzel kezet, majd a pohár vízbe tegyünk 3 csipet sót és jobb kéz mutatóujjunkkal, óramutató járásával megegyezően keverjük el, miközben vizualizáljuk, hogy fehér fény áramlik az ujjunk hegyén keresztül a vízbe, aranylóvá változtatva azt.

Vegyünk kezünkbe a fehér gyertyát és a kés segítségével karcoljunk bele egy ötágú csillagot. Helyezzük a gyertyát a lakás közepére, gyújtsuk meg, majd kelet felől elindulva az összes helyiség falát az óramutató járásával megegyezően hintsük meg az általunk készített szentelt vízzel.

Közben e szavakkal tudjuk erősíteni varázslatunkat:

Holdnak ereje tisztítsa meg lelkemet,

Csillagok nézzenek rám kedvesen,

Otthonunkra áldás, béke szálljon,

A gonoszság rögtön továbbálljon.

Miután minden helyiséggel végeztünk, hagyjuk a gyertyát teljesen leégni, majd vagy a kertbe, vagy egy növény alá ássuk be a földbe. Mindaddig, amíg a földben lesz a kis viaszdarab, lakásunkat védelem alatt tartja.

Ha kérdésed van, vagy további segítségre van szükséged itt tudsz érdeklődni.

Lylia jósnő
Lylia jósnő

Lylia jósnő

Évente több ezer ember tisztel meg a bizalmával - személyesen és e-mailben -, hogy a tisztánlátás módszerével feltérképezzük azokat a lehetőségeket, melyek segítségével elérhetik céljaikat. A jóslás több, mint a jövő fürkészése - egy út önmagad mélyebb megismeréséhez.
Lylia jósnő
Lylia jósnő

Latest posts by Lylia jósnő (see all)