Rossz szokásoktól való megszabadulás

 

Megint fogadkoztál, hogy most már tényleg elkezdesz sportolni, nem halogatod a teendőket, egészségesebben fogsz élni? Ha pár nap után lankad a kitartásod támogasd meg ezzel a módszerrel. Ne bízd a sorsra, vedd kezedbe te is az irányítást, tervezd meg milyen lépéseket kívánsz tenni azért, hogy elérd a célodat! Ugye tudod mi a célod pontosan? Nem elég ha azt mondod, spórolni szeretnék, le akarok fogyni, kézbe akarom venni az életem irányítását. Fogalmazd meg itt és most, a lehető legpontosabban, hogy mire vágysz.

Szükséges hozzávalók:

  • fehér papír
  • grafitceruza
  • fehér – arany színű gyertya, melyet díszíthetünk nap szimbólummal
  • tűzálló tál
  • egy pohár tiszta víz
  • citrom illóolaj
  • sáfrány, tömjén vagy ámbra füstölő
  • tűzszerszám

A mágia megkezdése előtt teremts nyugodt körülményeket, gondoskodj róla, hogy ne zavarjon meg semmilyen külső zaj. Amennyiben igényeled, tégy be valami kellemes háttérzenét; lehetőleg olyan zenét válassz, amelyben nincs ének, szöveg, csupán a dallamok lazítanak el.

Készíts oda mindent kényelmesen egy kéznyújtásnyira, ahol szeretnéd elvégezni a szertartást, majd csendesítsd le gondolataidat. Koncentrálj arra, mit szeretnél elérni ezzel a mágiával.

Vedd kézbe a gyertyát, nyisd ki a az olajos üvegcsét, és határozott, de mégis gyengéd mozdulatokkal kend végig rajta a citrom olajat. Csupán pár cseppet használj ehhez a művelethez; mint minden mást, ezt sem szabad túlzásba vinni.

Gyújtsd meg a füstölőt, és a füstjében húzd el párszor a gyertyát; közben koncentrálj arra, hogy megtisztítsd minden lehetséges szennyeződéstől. Használhatod az alábbi mondatot hozzá: „Föld szülötte, Ég gyermeke, tisztulj meg minden szennytől, minden rossztól, hogy feladatomban híven segítkezz.”

Következő lépésként fogalmazd, meg magadban mit szeretnél elérni. Írd fel a papírlapra pl.: szeretném a tüdőmet kitisztítani, ennek érdekében a dohányzást csökkentem. Nagyon pontosan és pozitív módon kell megfogalmazni a kérésedet, hiszen ez fog teljesülni. A nagyon drasztikus változások komoly következményekkel járhatnak. A kérésedet pozitív módon kell megfogalmazni, mert agyunk a negatív utasítást is pozitívként értelmezi. Írd tehát fel a papírlapra a kívánságodat.

Hajtsd össze egy határozott mozdulattal, majd koncentrálj rá néhány percig. Képzeld el, ahogy élettel telik meg a papír, egészen fényessé válik, mintha a nap sütne keresztül rajta. Kívánságod sorai felragyognak, ahogy energiával töltődnek fel.

Tartsd a láng felé, gyújtsd meg, várj pár másodpercig, hogy biztosan elégjen majd a papír. Ha már több mint a fele elégett, akkor tedd a tűzálló tálba. Várd meg, míg teljesen elhamvad, majd vidd ki a tálat, anélkül, hogy a hamuhoz érnél a szabadba. Öntsd ki a tartalmát teljesen a tálból e szavakat mondva: „Utadra engedlek, hogy beteljesítsd akaratom”

Végezetül fújd el a gyertyát.

Két héten keresztül mindennap végezd el a mágiát, lehetőség szerint ugyanabban az időpontban.

Ha kérdésed van, vagy további segítségre van szükséged itt tudsz érdeklődni.

 

Lylia jósnő
Lylia jósnő

Lylia jósnő

Évente több ezer ember tisztel meg a bizalmával - személyesen és e-mailben -, hogy a tisztánlátás módszerével feltérképezzük azokat a lehetőségeket, melyek segítségével elérhetik céljaikat. A jóslás több, mint a jövő fürkészése - egy út önmagad mélyebb megismeréséhez.
Lylia jósnő
Lylia jósnő

Latest posts by Lylia jósnő (see all)