Rúnamágia a vizsgaszezonra

runes

Az ősi germán rúnák erejét segítségül hívhatod vizsgaszezonban is. Ezt az egyszerűbb rúnasort Te is kipróbálhatod, hatására fokozódik a meggyőző erőd, erősíti a kommunikációt, az összetartozás érzését, a kreativitásodat.

Jobbról balra haladva olvassuk. Első a Berkano, mely védelemmel, erővel ruházza fel a mágikus sorunkat, segíti céljaink elérését. Második a Thurisaz, mely a külső segítségről, védelemről gondoskodik. Harmadik az Ansuz a meggyőzőerődet növeli és a bölcs döntések meghozatalában van szerepe. Negyedik az Uruz megerősíti az elhivatottságodat, akaratodat, növeli a teljesítőképességedet. Ötödik a Kano felel a kreativitásért, a félelmeid felszámolásáért, segítségével felismered milyen utat válassz.

vizsga2

Teremts csendes, nyugodt környezetet. Nyomtasd vagy írd le -jobbról balra haladva én is úgy készítettem- a rúnasort és vedd kezedbe, jobbról balra haladva koncentrálj erősen a rúnákra egészen addig, amíg fel nem tudod idézni magad előtt látva egybe a rúnasort. Vizualizáld egyesével a rúnákat hangosan kimondva a nevüket mintha leírnád őket megint csak jobbról balra, majd lásd egyben az egészet. Képzeld el, ahogy energia áramlik belőled a rúnasorba egészen addig míg teljesen fel nem töltöd. Ezt érezni fogod illetve képzeletedben lehet, hogy a rúna “felébred”, vagy elkezd izzani, vagy megváltozik a mérete, esetleg elkezd mozogni (növekedni, forogni).
Ekkor képzeletben kapcsold össze a papírlappal, amit a kezedben tartasz. Tedd el és hagyd magadnál a vizsgák alatt.

Lylia jósnő
Lylia jósnő

Lylia jósnő

Évente több ezer ember tisztel meg a bizalmával - személyesen és e-mailben -, hogy a tisztánlátás módszerével feltérképezzük azokat a lehetőségeket, melyek segítségével elérhetik céljaikat. A jóslás több, mint a jövő fürkészése - egy út önmagad mélyebb megismeréséhez.
Lylia jósnő
Lylia jósnő

Latest posts by Lylia jósnő (see all)