Rontáslevétel

 

Az átok egy alacsony rezgésszintű energia tulajdonképpen, ha nagy mértékű gyűlölet, harag, fájdalom van az illetőbe, akkor ez manifesztálódhat és nincs szüksége semmilyen más mágiára. Ez jól megfigyelhető a természeti népeknél, vagy például a roma kultúrában. Ha nincs meg benne az ehhez szükséges “energia” (gyűlölet, harag, fájdalom – ezek mind alacsony rezgésű energiák) akkor alkalmaznak mágiákat, de ez manapság ritkább. Bár ha ide soroljuk a szerelmi kötéseket, melyek mozgatórugója gyakran a birtoklási vágy akkor máris teljesen új képet kapunk:)

A legtöbb mágikus technikákat ismerő ember tisztában van a természet törvényeivel, tiszteli őket, emiatt nem vállalnak ilyen jellegű munkákat. Persze ezt is meg lehet ideologizálni, de elenyésző azok száma, akik ezzel foglalkoznak.

Szerencsére sokkal ritkábban találkozom valóban rontással, mint azt az emberek feltételezik. Ha negatív dolgokat tapasztalunk az életünkben, először mindig a hétköznapokban kell keresni a megoldást, utána a gondolatainkban, érzéseinkben, és ha még ekkor sem találtuk meg az okot, akkor érdemes ilyen téren kutakodni.

 

Ritkán, de előfordul generációkra kiható átok, gyakoribbak azonban a párkapcsolati és az anyagi jellegűek. Előbbieket általában a féltékenység, birtoklási vágy motiválja, míg utóbbiakat inkább az irigység, bosszú.

A koncentráció, a tudat egy pontra fókuszálása, a harmonikus lelkiállapot kiemelkedő fontosságú valójában, hogy képesek legyünk változtatni helyzetünkön, ez pedig gyakorlással fejleszthető. Ha ezt tartjuk szem előtt, akkor lényegtelen, hogy milyen rontáslevételi módszert alkalmazunk, hiszen ezek a rituálék pont ezt segítik elő, hogy képesek legyünk kilépni a hétköznapi tudatállapotból.

Jóslási módszerekkel (pl: inga, tarot) megállapítható, de ezeket nehéz pár mondatban összefoglalni. Talán egy laikusnak az ingát javasolnám, ott eldöntendő kérdéseket kell megfelelő tudatállapotban feltenni és ez alapján kikövetkeztethetjük mi történt. Azonban önmagunknak mindig nehezebb olyan kérdésben objektív választ kapnunk, melyben érzelmileg érintve vagyunk, márpedig egy ilyen esetben ez abszolút jellemző az emberekre. (Ilyenkor félelem, harag, bizonytalanság van bennük, hiszen olyan dolgok történnek velük, melyre úgy érzik nincsenek hatással)

Még mindig tartja magát az a hiedelem, hogy az átok visszaszáll. Valójában nem visszaszáll, hanem először arra hat, aki elindítja, “küldi”. Ugyanis ilyenkor egyfajta csatornaként működnek az emberek. Utat engednek a bennük lévő negatív érzéseknek, amelyek először rájuk hatnak, majd csak ezt követően a másik személyre. Azért tartja a mondás, hogy háromszor száll vissza, mert testi-lelki-szellemi szinten is hat arra, aki ezt az energiát úgymond megidézte, életre hívta.

Ha kérdésed lenne ezekkel kapcsolatban, itt felteheted a kérdésedet!

Lylia jósnő
Lylia jósnő

Lylia jósnő

Évente több ezer ember tisztel meg a bizalmával - személyesen és e-mailben -, hogy a tisztánlátás módszerével feltérképezzük azokat a lehetőségeket, melyek segítségével elérhetik céljaikat. A jóslás több, mint a jövő fürkészése - egy út önmagad mélyebb megismeréséhez.
Lylia jósnő
Lylia jósnő

Latest posts by Lylia jósnő (see all)