Átok van rajtam?

514b583beda4df7fde9692cfaefc52fe

A legfontosabb, hogy tisztázzuk mit is nevezzük hétköznapi nyelven rontásnak, átoknak. Bár a kettő között van némi eltérés, a végeredmény szempontjából sajnos ugyan az a helyzet; tartós energia blokk alakul ki bennünk, mely kihathat egy vagy több életterületre. Szerelemre, családi kapcsolatokra, egészségre, pénzügyi helyzetre.

 

 

 

  • Érezted már úgy, hogy annak ellenére, hogy mindent megteszel, még sem sikerül egyről a kettőre jutnod?
  • Folyamatosan újabb és újabb betegség tüneteket produkálsz, de nem találják az okát?
  • Hosszabb ideje ok nélkül fáradékony, levert, kedvtelen vagy?
  • Esetleg hirtelen negatív események sora történik az életedben?

Hogyan alakulhatott ki nálad?

 

Nos, van mikor önmagunkat blokkoljuk le, talán ebben az esetben még nehezebb helyzetben is vagyunk, hiszen saját gondolatainkat kell átformálnunk.

Más esetekben viszont egy külső esemény, gyakran egy másik személy hatására történik.

Hogy hathat rád egy másik ember pusztán a szavaival, vagy a gondolataival? A kollektív tudatalatti olyan, mint egy nagy számítógépes rendszer, melyhez minden ember csatlakozott. Ezen keresztül folyamatosan kommunikálunk egymással, így gondolatainkkal hatással vagyunk körülöttünk élő emberekre is. Ha nagyfokú harag, gyűlölet van bennünk és a másik ember fogékony erre, akkor bevonzhatja életébe. Természetesen léteznek olyan mágikus rituálék, melyekkel ez az érzés előidézhető, ezeket hívjuk összefoglaló néven rontásoknak.

Hogy ki vagy mi okozta igazából nincs jelentősége, hiszen a legfontosabb visszaállítani a belső egyensúlyi állapotodat; megszüntetni a problémák kiváltó okát. Sokan azért mernek ehhez a módszerhez nyúlni, mert úgy gondolják „láthatatlanok” maradhatnak, nem visszakövethető, hogy mit tettek. Azonban az esetek 90%-ban nemcsak a személy, hanem az időpont, a módszer, és a kiváltó ok is felderíthető, de ahogy az előbb említettem, nincs jelentősége; a lényeg, hogy visszaállítsuk a természetes állapotot.

 

Hogy megértsd, hogyan tudod eltávolítani, meg kell értened, hogyan is működik.

 

Az átok, rontás csak akkor tud hatni rád, ha tartósan leesik az energia szinted. Ekkor tud csak belépni az energia rendszeredbe és utána egyfajta gátat képezve, megnehezíti, hogy újra jól érezd magad.

Tehát a legegyszerűbb módja a védekezésnek a megelőzés itt is.

Mitől csökkenhet le tartósan az energiaszinted? A depresszió, egy elhúzódó betegség, a folyamatos stresszes vagy egészségtelen életmód, mind-mind csökkentik az energiáidat. Ezért fordíts figyelmet arra, hogy az ilyen helyzetekben, legyen ami feltölt. Figyelj rá mivel táplálod tested és szellemed!

Sok esetben, a rontás önmagában ezzel megszüntethető, ha az ember változtat a gondolkodásmódján és odafigyel arra, hogy újra jól érezze magát. Sokszor ez a legnehezebb, hiszen a gondok hatására, pont az önmagunkba vetett hitünk gyengül meg, úgy érezzük valami idegen hatás alá kerültünk.

Segíthet ilyenkor, ha olyan kézzelfoghatóbb módszert keresünk, amely erősen emeli a rezgésszintünket, ilyen pl az imádság, a számunkra kedves tevékenységekben való elmerülés, energetikai kezelések, vagy erős pozitív kisugárzású helyek rendszeres látogatása. Ezekre mindaddig fordítsunk figyelmet, míg nem tapasztalunk jelentős változást életünkbe.

Léteznek olyan mágikus módszerek, melyek szintén ezt a célt szolgálják, ezek közül kelet-Európában a legelterjedtebb a szenes víz készítése.

Lylia jósnő
Lylia jósnő

Lylia jósnő

Évente több ezer ember tisztel meg a bizalmával - személyesen és e-mailben -, hogy a tisztánlátás módszerével feltérképezzük azokat a lehetőségeket, melyek segítségével elérhetik céljaikat. A jóslás több, mint a jövő fürkészése - egy út önmagad mélyebb megismeréséhez.
Lylia jósnő
Lylia jósnő

Latest posts by Lylia jósnő (see all)