Energiarendszer tisztítása

 

Úgy érzed lehúz a környezeted, hiába alszol eleget, mégis fáradtan ébredsz, kimerült vagy? Itt az ideje változtatni rajta! Vedd kezedbe az irányítást és végezd el ezt a harmonizáló, tisztító gyertyamágiát.

Szükséges hozzávalók:

  • fehér vagy zöld színű gyertya
  • citrom illóolaj
  • sáfrány, tömjén vagy ámbra füstölő
  • tűzszerszám, a füstölő és a gyertya meggyújtásához

 

Ez a mágia szabadon elvégezhető a nap bármely szakaszában akár az esti időszakban vagy a kora reggeli órákban. A lényeg, hogy ezeket a perceket magadra szánd, így kapcsolj ki minden zajforrást, biztosítsd a lehető legteljesebb mértékben a nyugalmadat. Csendesen bekapcsolhatsz valamilyen zenét, de ez lehetőség szerint ne tartalmazzon szöveget, éneket.

Készíts oda mindent kényelmesen egy kéznyújtásnyira, ahol szeretnéd elvégezni a szertartást, majd csendesítsd le gondolataidat.

 

Vedd kezedbe a gyertyát, az olajjal határozott, de mégis gyengéd mozdulatokkal kend be. Csak egy vékony filmszerű réteget vonj a gyertya felületére.

Gyújtsd meg a füstölőt és a füstjében egy párszor elhúzva, tisztítsd meg a gyertyát minden rátapadó szennyeződéstől.

Gyújtsd meg a gyertyát, lazán nézz bele. Ne a láng felületére, vagy mozgására koncentrálj inkább bele nézz.

Képzeld el, hogy a láng kis gömbbé változik, egyre fényesebben, egyre erősebben ragyog. Elkezd forogni eleinte lassan, majd egyre sebesebben. Egy energiagömbbé változtattad.

Képzeletben emeld a gömböt a fejed fölé, a koronacsakrához.

Vezesd be a koronacsakrán keresztül, a főenergiacsatornába, a szushummába. Vidd végig rajta, egészen le a gyökércsakráig. Majd vissza. Végezd el ezt a gyakorlatot annyiszor, amennyiszer jól esik.

Ha úgy érezed elég energiával töltődtél fel, a gyökércsakrán keresztül vezesd ki az energiagömböt. Vedd kézbe. Kis gyakorlás után észreveheted, hogy a gömb állaga a gyakorlat során megváltozott. Lehet, hogy könnyebb lett, ilyenkor az energiahiányos területeken energiát hagy. Lehet, hogy nehezebb lett a súlya, ilyenkor a energiatöbblettel rendelkező területekről energiát von el. Megfigyelhető, hogy hidegebb, vagy melegebb lett, néha megkeményedik, néha meg egészen lággyá változik. Ezek a tulajdonságai függnek attól, is, hogy milyen területről vonták el ezeket a negatív energiákat.

Helyezd a gyertya fényébe az energiagömböt, hogy a láng elégessen belőle minden szennyeződést. Így a gyakorlat után, csak tiszta energiát hagyunk magunk mögött. Fontos, hogy ne szennyezzük környezetünket negatív energiákkal, hiszen ezek visszahatnak ránk, illetve környezetünkre. Fordítsunk kellő figyelmet, arra, hogy mindig csak pozitív energiát hagyjunk magunk után.

Végezetül fújd el a gyertyát.

Segítségre van szükséged? Az ingyenes online jóslás keretében megtudhatod, mi gátol a mindennapokban.

Lylia jósnő
Lylia jósnő

Lylia jósnő

Évente több ezer ember tisztel meg a bizalmával - személyesen és e-mailben -, hogy a tisztánlátás módszerével feltérképezzük azokat a lehetőségeket, melyek segítségével elérhetik céljaikat. A jóslás több, mint a jövő fürkészése - egy út önmagad mélyebb megismeréséhez.
Lylia jósnő
Lylia jósnő

Latest posts by Lylia jósnő (see all)