A boldog párkapcsolat titkai

love

Összegyűjtöttem pár anyagot, ami segítségedre lehet ha elakadást érzel a párkapcsolati területen.

 

 

Louise L. Hay

Nagyon szeretem az amerikai terapeuta előadásmódját, sokak életét változtatta meg a híres “tükör” technikájával, de most egy másik módszert ajánlanék a figyelmedbe. Az itt található pozitív megerősítéseket hallgatva, azok beivódnak a tudatalattiba és önkéntelenül is elkezded azokat megvalósítani a hétköznapokban. Ahhoz, hogy a módszer működjön, legalább egy hónapon keresztül hallgasd meg minden nap őket, lehetőség szerint azonos időben. Ha esetleg kimaradna egy nap kezd előröl a harminc napos ciklust.

Ha még nem láttad, akkor ne hagyd ki az Éld az életed c. könyvből készült filmet.

Mark Gungor

“A házasság nem arról szól, hogy a megfelelő személyt megtaláljuk,  hanem hogy a megfelelő lépéseket megtegyük.”

Az amerikai párkapcsolati terapeuta üdítően friss szemlélet- előadásmóddal mutatja meg, hogy hogyan tudunk javítani a kapcsolaton belüli kommunikáción.

A férfi és a női agy

Hogyan maradjunk házasok?

Miért teszi ezt a párom?

Hogyan vedd rá a férjed, hogy azt tegye, amit kérsz?

 

Dr. Csernus Imre

A Nő című könyve méltán kerülhetne minden 9-99 év közötti nő könyvespolcára, addig azonban amíg nem veszed itt bele tudsz hallgatni a hangoskönyvbe. A Stefánia Palotában tartott előadások szintén sokat segítenek, hogy megismerd önmagadat és ezáltal másokat.

Dr. Csernus Imre: Káosz a párkapcsolatokban

Dr. Csernus Imre: A Férfi

 

Abraham Ester Hicks

Az amerikai előadónő vallja, hogy bármit elérhetsz, bárkivé válhatsz; jogod van hozzá, hogy életed örömmel és szépséggel teljen meg.

Előadásait a honlapján is megtekintheted, de párat feliratozva itt találsz:

30 nap választ el az álmodtól

A teremtő társakról

Pite

 

 

Lylia jósnő
Lylia jósnő

Lylia jósnő

Évente több ezer ember tisztel meg a bizalmával - személyesen és e-mailben -, hogy a tisztánlátás módszerével feltérképezzük azokat a lehetőségeket, melyek segítségével elérhetik céljaikat. A jóslás több, mint a jövő fürkészése - egy út önmagad mélyebb megismeréséhez.
Lylia jósnő
Lylia jósnő

Latest posts by Lylia jósnő (see all)