A gyűrű mágiája

 

Tudsz jobb szimbólumot az szerelemre, mint a gyűrű? Ahogy önmagába visszatér jelzi életünk vissza-visszatérő motívumait, folytonosságát, tökéletességét, összekötő kapocs test és lélek között. Ugye ismerős az esküvőkről? Nem véletlen, hogy előszeretettel alkalmazták mágikus rítusokhoz is, illetve, hogy ez lett a házasság szimbóluma.

 

Hozzávalók, ezeket már előre készítsd ki:

  •     egy ezüst színű gyűrű
  •     egy fehér kendő
  •     némi tej bor és méz

 

Teliholdkor áss egy kis gödröt a kertbe, ennek hiányában cserépbe helyezett föld is megteszi. Helyezd a jobb tenyeredbe az ezüstgyűrűt és fókuszálj arra, hogy belép az életedbe egy új, boldog párkapcsolat. Ahogy lassan összezárod a tenyeredet, nyújtsd ki a karodat a hold felé, e szavak kíséretében:

Fenséges Hold, fényed rám ragyog,

Áld meg a gyűrűmet, hozd el véle szerelmemet,

Így akarom, így legyen!

Ezután helyezd az ezüstgyűrűt a fehér kendőbe, csomagold óvatosan bele és helyezd a földbe, ezzel ajánlva fel Gaia óvó figyelmébe a szerelmeteket. Önts rá egy kis tejet, bort, csepegtess rá egy kis mézet. 28 nap múlva teliholdkor ásd ki és a bal kezed gyűrűsujjára felhúzva hord, míg be nem lép életedbe az új szerelem.

 

Lylia jósnő
Lylia jósnő

Lylia jósnő

Évente több ezer ember tisztel meg a bizalmával - személyesen és e-mailben -, hogy a tisztánlátás módszerével feltérképezzük azokat a lehetőségeket, melyek segítségével elérhetik céljaikat. A jóslás több, mint a jövő fürkészése - egy út önmagad mélyebb megismeréséhez.
Lylia jósnő
Lylia jósnő

Latest posts by Lylia jósnő (see all)